Anjerstraat 16 A, 3670 Oudsbergen - Belgiƫ Tel : 011 63 77 10011 63 77 10 info@mentensbetonvloeren.be

Betonvloeren voor industrie, sport en particulier

Als ervaren aannemer in het polieren van beton zijn de nodig vakkennis en materialen in huis om kwaliteitsvolle betonvloeren in Oudsbergen en de Benelux te leggen, ongeacht het type. Voor elke soort betonvloer - binnen of buiten - bent u hier aan het juiste adres.

Onderhoudsvriendelijk

Een betonvloer is onderhoudsvriendelijk en te verkrijgen in diverse kleuren. Omdat er geen naad in zit, is een betonvloer erg makkelijk te onderhouden en bovendien erg hygiënisch omdat er geen vuilrestanten kunnen achterblijven in de voegen. Het is een relatief goedkope vloerbedekking waarbij geen voorafgaande chapewerken nodig zijn zoals bij betegelen wel het geval is.

Dergelijke vloer wordt steeds geplaatst en uitgelijnd met laser om een perfect resultaat te bekomen. De vloer dient wel steeds gewapend te zijn. Dit om de krimp in het beton op te vangen, maar ook om te voldoen aan de vereiste constructieve belasting. De wapening gebeurt d.m.v. bouwstaalmatten of staalvezels.

Vele kleuren en gepolierd

De verschillende soorten industrievloeren kunt u in het overzicht bekijken. Belangrijk daarbij is om te weten dat al die betonvloeren in vele kleuren en afwerkingen kunnen geleverd worden. En dat zowel voor industrie, landbouw als sportcomplexen,... maar ook voor particulieren.

Een gepolierde betonvloer is een massief gegoten betonplaat die na het storten glad en egaal gemaakt wordt met een vlindermachine. Gepolierde beton wordt vaak gebruikt bij nieuwbouw woningen, grondige renovaties, opritten en terrassen. De keuze van de kleur, de glans, de voegen, een tegelvorm of een combinatie met andere materialen zorgen ervoor dat u een persoonlijke en unieke betonvloer kan samenstellen die volledig afgestemd is op uw smaak en interieur.

Indien u vragen hebt, meer informatie wenst of een vrijblijvende offerte wilt aanvragen, kunt u steeds contact opnemen via de contactpagina voor vloeren in beton.