Anjerstraat 16 A, 3670 Oudsbergen - Belgiƫ Tel : 011 63 77 10011 63 77 10 info@mentensbetonvloeren.be

Industrievloeren voor bedrijven, sport, particulieren

Met industrievloeren uit Oudsbergen van Mentens Betonvloeren kan u voorzien worden van de ideale toepassing voor uw branche. Zowel voor industrie, landbouw, sport als particulier is er een oplossing. Hier alvast de klassiekers.

Soorten betonvloeren

Met een klassieke betonvloer krijgt u een vlakke, perfect afgewerkte vloer voor iedere toepassing in de industrie, de landbouw, in sportcomplexen en bij particulieren. De afwerking kan dan ruw (geborsteld), antislip of glad voorzien worden. Daarnaast bestaat er ook de optie voor een staalvezelbeton waarbij de staalvezels in het beton gemengd worden. Dat maakt de vloer taai en sterk en biedt een hogere weerstand van het draagvermogen. De wapening is er dan weer om scheuren te voorkomen.

Vloeistofdicht en naadloos

Gezien de huidige, bijzonder strenge milieuwetgeving wordt de vraag naar vloeistofdichte vloeren steeds groter. Met een vloeistofdichte betonvloer heeft u garantie op 100 % vloeistofdichtheid voor pompstations, opslagplaatsen voor brandstof, garages en voor de chemische, agrarische en voedingsindustrie. Uiteraard beschikt Mentens Betonvloeren ook over toepassingen voor naadloze vloeren. Die worden uitgevoerd met staalvezels in plaatsen waar krimpvoegen hinder kunnen veroorzaken. Denk aan stapelruimten met intensief heftruckverkeer, zeer vlakke vloeren, stockeerruimtes voor diepvriesproducten, vloeren met inductie gestuurde heftrucksystemen, vloeren waar normen op gebied van hygiëne bijzonder streng zijn.