Anjerstraat 16 A, 3670 Oudsbergen - Belgiƫ Tel : 011 63 77 10011 63 77 10 info@mentensbetonvloeren.be

Renovatievloeren voor industrie in beton

Gezien de toenemende schaarste van industriegronden en de tendens binnen de industrie om bestaande panden opnieuw op te knappen, specialiseert Mentens Betonvloeren zich in renovatievloeren te Oudsbergen voor industrie. Want dat is vaak een goedkopere oplossing dan een volledig nieuwe betonvloer.

Betonvloer herstellen

Betonvloeren hebben in de industrie vaak veel te verduren. En daarom kan het interessant zijn om eens na te gaan wat de renovatie van uw industrievloer zou betekenen. Want het geheel vervangen is vaak totaal niet nodig. Het renoveren van uw betonvloer omvat voornamelijk het opnieuw egaliseren, polijsten en impregneren van uw betonvloer.

Eigen ontwikkelde epoxylaag

Via een eigen ontwikkeld systeem voor renovatievloeren en het aanbrengen van een epoxylaag is Mentens Betonvloeren tevens in staat om van uw oude ondergrond een zeer vlakke vloer te maken. Vetten, oliën, water en zuren worden weggewerkt en zowel de kwetsbaarheden als de slijtage aan uw vloer worden hersteld zodat uw vloer opnieuw zonder scheuren is en volledig vlak en egaal. Dus neem snel contact op voor renovatie van vloeren in beton.